A készpénzes felvásárlás és tárgyfelvétel folyamatos!

Kérjük, küldjön nekünk fotót értékesítésre szánt műtárgyairól az info@nagyhazi.hu email címre!

 
A Nagyházi Galéria és Aukciósház évente négy alkalommal rendez tematikus árveréseket, melyekre régi mesterek alkotásait, 19. és 20. századi festményeket, grafikákat illetve szobrokat, bútorokat, szőnyegeket, különféle iparművészeti tárgyakat, ezüstöket, ékszereket, keleti és néprajzi tárgyakat veszünk át, illetve vásárolunk készpénzért. Galériánkban a tárgyfelvétel folyamatos, hétköznapokon 10 és 17 óra között.

Szóbeli ingyenes értékbecslést vállalunk a galéria helyszínén (1055, Budapest, Balaton utca 8). Időpont egyeztetéshez, kérjük hívja a (+ 36 1 ) 475 6000 telefonszámot. Előzetes tájékoztatásnak küldjön nekünk fotót az info@nagyhazi.hu email címre.

A Nagyházi Galéria vállalja hagyatékok és gyűjtemények szakmai felmérését és értékbecslését előzetes egyeztetés alapján, külső helyszínen is.

Előzetes érdeklődés esetén a műtárgyakról készült fotókat - feltüntetve a méretadatokat és a tárgyakkal kapcsolatos egyéb információkat - az alábbi e-mail címre kérjük elküldeni: info@nagyhazi.hu
 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy becsüs kollégáinknak fotók alapján nem áll módjukban árakat meghatározni, mivel azt csak személyes vizsgálat után tehetik meg.